Sunday, September 20, 2009

Teema 2

Nii, nüüdseks on valminud minu koduleht. Leiate selle aadressil
web.zone.ee/ingioma



Meeldivat tutvumist!

4 comments:

  1. Siin ei saa ma lugeda teie kodulehe valmimisprotsessist mitte sõnagi!Seepärast ei oska ka punkte anda! Töö on tehtud ja üles pandud nädal aega hiljem ettenähtust. Seega andsin teile pooled punktid ehk 5 punkti. Lugege palun kursuse autori reegleid, õpijuhise alt. Need olid ju teile kättesaadavad esimesest praktikumist alates.

    ReplyDelete
  2. Tere taas!
    Siinkohal olen ma taas eriarvamusel. Päevaõppe esimene loeng toimus 07.09, seega ülesanne 1 tuli esitada 14.09. Teema 2 aga tuli nädal aega hiljem, mis tähendab, et tähtajaks 21.09 ja seega oli minu töö üleval päev enne tähtaja saabumist.
    Valmimisprotsessist ei ole kirjutatud, kuna seda ei olnud ju ülesandes nõutudki!

    ReplyDelete
  3. Teie palvel vastan ka lisaküsimustele.
    Tuleb tunnistada, et alguses oli pea ikka täitsa segamini ja ülesande lahendamine tundus raskemast raskem.
    Kodulehe tegemist alustasin kursuse materjalide lugemisega. Lisaks kasutasin ka internetist leitud lisamaterjale ( internetist abi otsides leidsin säärase toreda lehe nagu http://www.w3schools.com/html/).
    Ühe tuttava käest sain head nõu, vaadata mõnd lihtsamat internetist leiduvat html koodi ning teha enda oma selle abil, nii ma ka tegin.
    Tegin tööd samm- sammult ja iga päeva natuke. Olgem ausad, pikalt järjest ei oleks ma olnud võimeline seda tegemagi kuna väsinuna kippus mõte hoopis muudele radadele jooksma ja see töö vajas minult täit keskendumist. Validaatori testist lasin läbi kõik uue, mis olin kirja pannud, kuna kartsin seda vigade hulka, mille oleksin saanud siis, kui alles lõpus kõike korraga kontrollinud oleksin. Enamik vigu olid hooletusvead ja erilisi probleeme õnneks nende parandamisega ei tekkinud. Kõige enam probleeme tekitas stiilifailide sidumine lehtedega, nimelt ei tahtnud õige süntaksi koostamine kuidagi õnnestuda. Usina pusimise peale aga sain sellegagi hakkama. Tõele au andes võin öelda, et nii mõnigi kord sisistasin oma arvutile läbi esihammaste, kuidas mulle seda põrgumasinat ikka vaja ei ole ja kui väga ta ikka mulle ei meeldi. Nüüdseks oleme õnneks omavahelised head suhted taastanud:)

    ReplyDelete
  4. Tubli Ingi!

    Vaat see on ilus reflektsioon. Näen ja usun, et olete tõesti vaeva näinud, kuna tean, mida tähendab iseseisev õppimine.
    Tunnistan ka avalikult oma eksimust, kus ajasin kaugõppe ja päevaõppe tähtajad segamini. Antud ülesande eest saite 10 punkti ja teie koondhinne on nüüd suurepärane!

    Edu edaspidiseks!

    ReplyDelete